Mad Clip τροχαίο

Σοκ και παγωμάρα σε όλη την χώρα προκαλεί το γεγονός ότι ο ράπερ Mad Clip ένεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθήνας στη Βουλιαγμένη με τις φήμες να είναι έντονες. 14 hours agoΟ Mad Clip τον Φεβρουάριο απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας ενώ είχε ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη.


D5ayjlvwf8sqpm

τον Mad Clip με την Άννα Μαρία ΗλιάδουΟ πασίγνωστος trapper και η νικήτρια του Greeces Next Topel Model 2 αντάλλασσαν καυτά.

Mad clip τροχαίο. 15 hours agoΗ πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. 14 hours agoΔεν τα κατάφερε τελικά ο τράπερ Mad Clip ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από πολύ σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. 13 hours agoΤροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο τράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

14 hours agoΟ Mad Clip Πήτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. 17 hours agoΈνα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθές το βράδυ λίγο μετά τις 230 τα ξημερώματα. 16 hours agoΈφυγε από τη ζωή ο γνωστός ράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη από την πορεία του στη Βουλιαγμένη.

10 hours agoMad clip τροχαίο VIDEO. Νάσος Μπετούγιας 2 Σεπτεμβρίου 2021 102 μμ 140 Views. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

15 hours agoΗ πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης. 13 hours agoO Mad Clip είχε παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή The 2Night Show στην οποία είχε μιλήσει για την trap μουσική τα βιώματά του.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο τράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. HttpssmarturlitMporei_mcefWritten by Mad Clip Eleni Foureira Marios PsimopoulosProd. 17 hours agoΣοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα για τον Mad Clip vid Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε περίπου στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip.

Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον SNIK το GNTM και η ελληνική trap μουσική βλέπουν ένα νέο ζευγάρι να γεννιέται. 16 hours agoΝεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Mad Clip Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη Αττικής με θύμα τον γνωστό ράπερ Mad Clip. 15 hours agoΟ Mad Clip Πήτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που. Βρέθηκε βίντεο από το δυστύχημα του Μαντ Κλιπ με την Porsche. Ο γνωστός τράπερ Mad Clip προσέκρουσε με το όχημά του σε μία κολώνα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ρεύμα.

17 hours agoΣκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο ράπερ Mad Clip. 17 hours ago2 Σεπτεμβρίου 2021 0549. 16 hours agoΟ Mad Clip τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας.

14 hours agoΟ διάσημος ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης καθώς -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο.


K De7oqf5bbckm


Ppwcy0lm18ohum


K De7oqf5bbckm


Gnqfjwan0xfvjm


D5ayjlvwf8sqpm


Nadvzlcc7veuom


Idhz2awmjrjtlm


Iw7esampnllzxm


Pyfvgz73mdpklm


Xm3ejgymmvk Hm


Iw7esampnllzxm


Uywq5vjitfw11m


Re94tvqesrf31m


Pyfvgz73mdpklm


R6z5ctpwlbgqem


Haircf4f 1ejpm


D5ayjlvwf8sqpm


6m9pfnm1gt9k0m


Ubcqva8aoxglum

close