Mad Clip τροχαιο Video

Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια. 16 hours agoΟ Mad Clip ή αλλιώς Πίτερ Αναστασόπουλος γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς.


Cgqut9fh4wxrpm

16 hours agoMad Clip.

Mad clip τροχαιο video. Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο ράπερ Mad Clip. To αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από αρκετά μικρή ηλικία επισκεπτόταν την Ελλάδα όπου και μετακόμισε μόνιμα το 1999 σε ηλικία 13 ετών μετά.

Είμαι κοντράκιας μου αρέσει η ταχύτητα video 02 Σεπ 2021 1117 Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip. Είχα την τύχη να είμαι φίλος του Πετράν γέλιο χαβαλές έξω. Όπως φαίνεται στο βίντεο τα αυτοκίνητα είναι δίπλα.

Η trap τα τραγούδια που έγιναν επιτυχία μία καριέρα που έσβησε νωρίς. Ένα βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει το αυτοκίνητο του Mad Clip αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

6 hours agoMad Clip. MAD CLIP ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. Η ΕΛΑΣ ψάχνει παντού ένα AUDI R8 - Περνούσε από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος Αλέξανδρος Καλαφάτης Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Mad Clip ήταν στενός του φίλος ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε στο Twitter ότι οι γονείς του είναι σε σοκ. Audi R8 αναζητά η Αστυνομία μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένη. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Στον γάμο φίλου και συνεργάτη του βρισκόταν ο ράπερ Mad Clip λίγη ώρα πριν από το σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή. 15 hours agoMad Clip. Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛΑΣ.

Τα βίντεο και οι μαρτυρίες. Οι τελευταίες αναρτήσεις στα social media πριν το θανατηφόρο τροχαίο. 14 hours agoΟ διάσημος ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης καθώς -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο.

14 hours agoMad Clip. O νεαρός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά. Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο σοκάρουν οι εικόνες Βίντεο Σοβαρό τροχαίο στη Βουλιαγμένη νεκρός ο Mad Clip.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης. To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του.

Το όχημα φέρεται να κινούνταν στο χώρο την. Χρειάστηκαν δύο ώρες για να. Ο Mad Clip που μαζί με άλλους καθιέρωσαν την trap μουσική στην Ελλάδα ως το δημοφιλέστερο είδος ανάμεσα στους νέους έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.


Ymt 59gkg Xlrm


9svuubidtshvxm


04 Ihhnffju3em


Trzfhtfviwmy M


Ykbnq4 Rnkgvmm


Dzpume9hh0oobm


G2trxjnegybldm


Kz2wyj4gab8hym


Q Ghah R3xtdkm


Xeu8vfby2m3qjm


Mgx2a5ufn61drm


Ih8lwdsr2ssvmm


Tbibefltxrp6nm


Ukk8sug6lnsjqm


9svuubidtshvxm


Ql5h6ykcddpidm


Lg0nsqv2xjz5pm


Hpjfxrui7cmalm


Dzpume9hh0oobm

close